Mirela de la ”Insula iubirii” și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acum

Mirela Băniaș s-a întors din Thailanda, acolo unde s-a filmat emisiunea ”Insula iubirii” și este pusă pe schimbări. Concurenta a trecut pe la medicul estetician și și-a făcut o intervenție estetică. După ce a slăbit considerabil, Mirela și-a mărit și buzele.
Dacă a rămas sau nu împreună cu Ionuț încă nu știm, dar cert este că Mirela vrea să se schimbe total. Concurenta de la ”Insula iubirii” a slăbit 20 de kilograme și nu a vrut să se oprească aici. După ce a devenit cunoscută în toată România, după participarea de la show-ul de la Antena 1, Mirela investește și în aspectul ei fizic.
Mirela și-a mărit buzele, iar schimbarea este mai mult decât evidentă. Transformarea a fost observată de toată lumea.

Cum a slăbit Mirela 20 de kilograme
Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.
A făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.
„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.
Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență????..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă????. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă”????.
Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă” am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură????”, a scris Mirela în mediul online.
Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.”.
Citește și: Trecutul neştiut al lui Ionuţ de la „Insula Iubirii” sezonul 4. Din ce se întreţine bărbatul
Citește și: Hannelore și Bogdan de la ”Insula iubirii” s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă
FOTO: Facebook