Portofelul este accesoriul fara de care putini barbati pleaca de acasa. Pastreaza in el cele mai importante documente, banii dar si alte lucruri utile. Cu toate acestea, in ultima vreme exista tendinta ca portofelul sa fie cat mai mic si cu cat mai putine lucruri in el. Iar totul a inceput de la renuntarea obiceiului de a tine banii cash in portofele barbati, fiind preferat cardul in acest sens. 

Un portofel minimalist este foarte practic si totodata poate oferi o imagine de barbat modern, prin urmare ar trebui sa urmezi si tu acest exemplu si sa pastrezi cat mai putine lucruri in portofel. Iata care sunt cele mai importante lucruri care nu trebuie sa lipseasca din portofelul tau:

Cardul

Asa cum spuneam, platile cu cardul au devenit tot mai populare in ultimii ani, asa ca in portofelul tau trebuie sa existe numaidecat cardul sau cardurile pe care le folosesti adesea. Totusi, nu ai nevoie cu siguranta de zeci de carduri de la zeci de banci, ci un singur card de credit si unul de debit iti vor fi mai mult decat suficiente pentru a te descurca. Iar astfel iti pastrezi portofelul mai aerisit.

Bani cash

Oricat de mult ne-am dori sa platim mereu cu cardul, stim cu totii ca acest lucru nu este mereu posibil. Iar de aceea ar trebui sa ai mereu la tine si niste bani cash, pentru situatiile in care nu poti plati cu cardul din cauza inexistentei acestei optiuni sau a unor defectiuni. Astfel vei putea evita unele momente de criza.

Cu siguranta mai dureaza mult pana cand toate platile vor fi efectuate exclusiv cu cardul de credit, iar pana atunci banii cash nu ar trebui sa ne lipseasca din portofel.

Actele pe care le folosesti zilnic

Sigur nu poti pleca de acasa fara cartea de identitate si, daca te deplasezi cu masina, atunci vei avea nevoie si de permisul de conducere. In cazul in care ai si alte documente pe care le folosesti deseori, atunci le poti adauga si pe acelea in portofel. 

Nu purta cu tine insa documentele de care chiar nu ai nevoie. Nu numai ca iti ingreuneaza portofelul ci, in cazul unui furt sau al unei pierderi, vei avea foarte multe batai de cap pentru recuperarea lor.

Cartile de vizita

Daca esti un om de afaceri, cu siguranta nu iti doresti sa ratezi un potential client. Se intampla deseori sa porti conversatii cu diferiti oameni si sa constati ca are nevoie de serviciile tale. Prin urmare, ar trebui sa ai mereu la tine cateva carti de vizita, pe care sa le oferi ori de cate ori ai ocazia.

Totusi, nu pune foarte multe carti de vizita in portofel, deoarece cu cat stau mai mult, cu atat exista sansa mai mare ca acestea sa se decoloreze si sa iti lase niste urme nedorite pe portofel.

Cardul de sanatate

Cardul de sanatate este si el un document important fara de care nu ar trebui sa pleci de acasa, iar asta deoarece nu stii niciodata cand vei avea nevoie de el, iar de aceea nu ar trebui sa iti lipseasca.

Acestea sunt asadar cele mai importante lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din portofel. Iar daca ai nevoie de un portofel nou, atunci il vei gasi pe cel mai potrivit pe PortofelulTau.ro.