Cele mai simple trucuri de frumusețe de la vedete

de admin

Într-o epocă în care industria de beauty practic a explodat, piața fiind inundată cu produse, deloc ieftine, care promit tinerețea veșnică, noi am aflat cele mai simple și necostisitoare trucuri de frumusețe de la vedete.
“Cele mai simple trucuri de frumusețe” pare a fi o sintagmă înșelătoare în niște vremuri în care ți se propune să folosești trei creme de față diferite doar înainte de a te farda! Pe de altă parte, oferta de produse de îngrijire care promit că ne scapă definitiv de riduri, vergeturi, celulită ori pilozitate în exces este greu de ignorat, dar, de cele mai multe ori, dezamăgitoare…
Adelina Pestritu folosește măști necostisitoare, făcute în casă.
Și pentru că cel mai în măsură să dea sfaturi sunt persoanele publice și cele care trăiesc din imagine, ne-am gândit să aflăm cele mai simple trucuri de frumusețe de la vedete. Am stat de vorbă, așadar, cu Adelina Pestrițu, Silvia, Oana Roman, Nicole Cherry, Raluka și Ana Baniciu, care ne-au dezvăluit câteva dintre trucurile sau ritualurile de îngrijire la care apelează frecvent.
“Niciodată nu mă culc machiată!”
În timp ce Adelina – credeți-ne pe cuvânt, arată senzațional! –, ne-a dezvăluit o rețetă de mască simplă, cu albuș de ou, pe care o foloseau cu siguranță și bunicile noastre, iar Oana Roman ne-a recomandat măști din fructe și legume, dar ne-a dat și o rețetă de mască simplă, cu argilă și gălbenuș de ou. Silvia este de părere că “Cel mai frumos lucru este să ai pielea curate și sănătoasă. Cred că o haină curată, nescămoșată, care-ți urmează linia corpului și-ți pune personalitatea în evidență, face mai mult decât patru rânduri de fond de ten, patru rânduri de rimel și patru extensii”.
Pe scurt, toate vedetele intervievate au făcut lobby pentru naturalețe și ne-au dat rețete simple și eficiente, la care se pot folosi produse ce se găsesc oricând în orice gospodărie. Chiar dacă fiecare are propriul ritual de frumusețe, primul răspuns pe care l-am primit, invariabil, și care ar trebui să devină un motto pentru noi toate, a fost: “Niciodată nu mă culc machiată!”. Mai multe detalii, în filmul de mai jos!

Postari Asemanatoare