Tot ce trebuie sa stii despre pariuri sportive

de admin

Chiar daca pariurile sportive au castigat o uriasa popularitate in Romania, multi nu stiu exact ce presupun acestea. Ei bine, daca legalitatea acestora statea sub semnul intrebarii, trebuie subliniat faptul ca acestea sunt legale cat timp se realizeaza la casele de pariuri sau la agentiile cu licenta de functionare acordata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Cum afli acest lucru? Simplu, in partea de jos a site-ului aferent unei case de pariuri legale este afisata licenta de functonare. Cand aceasta lipseste, inseamna ca aceasta agentie isi desfasoara activitatea in mod ilegal. De preferat sa eviti astfel de agentii.

De la ce varsta poti juca la pariuri sportive?

Pentru ca pariurile sportive sunt incluse in categoria jocurilor de noroc, se impune o conditie legata de varsta. Astfel, jucatorul trebuie sa aiba impliniti 18 ani, varsta necesara pentru deschiderea unui cont la o casa de pariuri. Nu este indicat sa trisezi, in cazul in care nu ai implinit aceasta varsta. Asta deoarece banii castigati la pariuri sportive se impoziteaza, lucru pe care nu il vei putea face daca ai sub 18 ani.

Pariurile sigure sunt un mit?

Mai mult ca sigur ai auzit indemnuri precum “Pariaza pe echipa X, in mod sigur va castiga”, care la final s-au dovedit a fi simple vorbe nefondate. Raspunsul la intrebarea “Exista pariuri sigure?” este in mod cert, nu. Pana la urma, nimeni nu poate anticipa cu precizie rezultatul unui meci si de multe ori situatia se rastoarna in ultimele minute.

Pariuri sigure exista numai in cazul meciurilor aranjate, insa cu siguranta informatii legate de acestea nu ajung la urechea publicului larg.

Inainte de a plasa un pariu trebuie sa calculezi tu insuti sansele de castig. In acest sens, te vei documenta cu privire la renumele echipei, rezultatele ultimelor meciuri si desigur, vei arunca o privire la sectiunea de ponturi pariuri.

Nu paria niciodata pe un eveniment pentru ca asa te-a sfatuit X sau Y. Daca asa ar functiona lucrurile in lumea pariurilor sportive, atunci cei mai multi dintre “profesionisti” ar fi milionari, iar casele de pariuri ar da faliment.

Se pot castiga bani din jucarea la pariuri sportive?

Fara nicio indoiala, se pot incasa bani generosi din pariuri sportive. Din pacate insa, multi nu reusesc decat sa piarda, intrucat pariaza haotic, in lipsa unei strategii, al unui management al banilor.

Multi dintre clientii caselor de pariuri sunt asa zisii pariori de ocazie sau amatori, care privesc aceasta activitate drept un mod de a-si ocupa timpul liber, un fel de divertisment. In acest fel, probabilitatea de a castiga este minima, insa nu imposibila.

La pol opus, exista pariorii profesionisti, cei care pariaza intelept si regulat, dupa o anumita strategie.

Platforma cota2.ro este special conceputa pentru jucatorii din domeniul pariurilor sportive. Aici te poti inspira din ponturile tipsterilor sau din cele ale redactiei, pentru a-ti maximiza sansele de castig. De asemenea, accesand acest site te vei pune la curent cu ultimele stiri din sport, informatii si statistici utile, necesare in alegerea pronosticului castigator.

 

Postari Asemanatoare