Rent a car – de ce ieftin nu este intotdeauna ceva bun

Posted On By admin

Suna ideal ca un serviciu de care ai avea nevoie sa fie ieftin. Nu va fi insa si ceea ce te avantajeaza. Este vorba fie de un compromis, fie de lucruri pe care inca nu le stii. Se aplica si cand vine vorba de serviciile rent a car.

Devenite tot mai populare, acestea acopera uneori toate tipurile de dotari de care un turist ar avea nevoie – scaun auto pentru copil, GPS si nu numai. De asemenea, tot mai multe agentii si-au extins serviciile, sunt tot mai flexibile privind termenii de colaborare si dispun de o flota auto impresionanta. Promit variante pentru toate preferintele. Intr-o astfel de ecuatie, sa iti doresti ceva ieftin s-ar putea sa nu fie in favoarea ta. Iata si de ce:

Ieftin poate insemna fara asigurare

Daca pleci la drum ai nevoie de asigurarea obligatorie si altele, in functie de preferintele fiecaruia. Poate fi vorba de o asigurare pentru accident, una de furt de ce nu. Asiguratorii iti ofera diversitate la randul lor. Tinand cont de faptul ca pleci la drum cu un bun care este ca si imprumutat si doresti sa il returnezi in aceeasi stare buna, o asigurare este o varianta buna de a te feri de alte costuri in caz de accidente sau evenimente neprevazute.

Daca alegi inchirieri auto Cluj Napoca spre exemplu si te axezi ca pretul sa fie unul mic, ai putea sa descoperi in cele din urma ca acesta nu va include si asigurarile necesare. Practic ieftin este egal doar cu tariful de inchiriere al masinii si atat.

Ieftin poate fi despre conditii impuse de agentie

Nu este imposibil sa gasesti un pret rezonabil, oricare ar fi acela, dar acest lucru te poate limita. Nu vei putea alege orice tip de masina ai nevoie, ci una mai compacta si cu un consum mic, nu vei putea preda masina in orice punct, nu vei putea cere preluarea din alt punct in afara de agentia in cauza. Acestea sunt doar exemple orientative, dar exista.

Ieftin inseamna servicii limitate

Pe scurt, acel pret mai scazut pe care il cauti poate fi despre servicii limitate sau chiar daca aparent pretul masinii este mai mic, ti se cer garantii mai mari. Sunt lucruri de care trebuie sa fii constient atunci cand esti in cautarea unei oferte de tip rent a car.

Mai apoi, termenul de ieftin este relativ. Depinde de bugetul fiecaruia ce inseamna accesibil. Aparte de asta, raporteaza totul catre situatia ta. Daca pleci in zona de munte, ai dori o masina de teren, iar pentru cateva zile petrecute in zona urbana poti opta pentru o masina compacta. Mai mult decat atat, analizeaza ofertele. Ti se va parea convenabil ce include RINO rent a car – program nonstop, posibilitate de predare si preluare din aeroport, cu anulare de rezervare gratuita. Se pot realiza rezervari si in cadrul paginii online, deci un sistem simplificat care contribuie si el la confortul tau si la accesul facil la acest tip de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *