Rent a car si cum sa ai parte de o experienta avantajoasa

Posted On By admin

Daca esti genul care incearca sa evite capcana necunoasterii si a comertului ce te atrage sa cumperi mai mult sau sa platesti pentru servicii mult prea complexe decat ai fi dorit, atunci vei dori sa citesti aceste randuri in continuare. Abordam tema rent a car si cateva sfaturi potrivite celor care cauta o oferta avantajoasa.

Tine cont de review-uri, dar nu in totalitate

A devenit o tendinta ca inainte de a accesa un serviciu sa cauti despre prestator cat mai multe informatii. Orice review pare sa fie o contributie a imaginii pe care ti-o creezi. Doar ca nu poti generaliza o experienta a celui care se plange de serviciile primite. Unele situatii sunt absurde sau unii clienti sunt dificili, asadar nu poti considera orice review ghid absolut pentru alegerile tale.

Pana la urma te va interesa sa tii cont de anumite aspecte, de functionalitate si calitatea a masinilor spre exemplu. In general, agentiile de rent a car Otopeni sau pentru orice oras, zona din tara primesc in mediul online un rating, comparativ cu tipul si calitatea serviciilor. Te poti orienta si dupa acest aspect – de ce nu.

Tu inchiriezi, tu conduci

Tine cont ca a cere cuiva favoarea de a te insoti si de a conduce masina inchiriata este actiune posibila doar daca treci in contract un alt conducator auto. Acest lucru se taxeaza extra desigur. Esti oricum direct responsabil de masina din momentul in care pleci cu ea din agentie.

Inchirierea unei masini pentru un singru drum nu este convenabila

Pe principiul similar al biletelor de avion ce sunt mai convenabile daca alegi varianta dus-intors, cand inchiriezi o masina ar fi bine sa tii cont de asta. Rent a car doar pentru un drum pe care il faci poate fi mai putin avantajos fata de cazul in care te si intorci la destinatie cu ea. Compara preturile si vei intelege.

Inspecteaza ca un mic detectiv si numai apoi semneaza actul de preluare a masinii

Exista o practica in randul celor mai putin seriosi din domeniu, de a taxa pe cel care s-a folosit de masina pentru orice mic defect. Este adevarat ca soferul ultim taxat poate fi nevinovat, dar trebuie sa isi asume situatia daca la preluare nu a semnalat anumite defecte ale masinii. Asadar daca nu doresti sa fii bun de plata, inainte de a semna de preluare a masinii verifica masina si toate detaliile acesteia. Poti trece in proces verbal zagarieturi vizibile sau aspecte diverse, pentru ca la predare sa nu ai probleme.

Politica firmei poate fi una diferita decat cea pe care o stii tu

Daca ai avut o colaborare cu o firma rent a car asta nu inseamna ca stii deja cum functioneaza toate. Termenii si conditiile de colaborare sunt diferite de la caz la caz. Spre exemplu poti primi masina cu rezervor plin si trebuie sa o predai la fel. Este treaba ta cat consumi, important este sa o returnezi la fel. In alte cazuri ai masina alimentata minim, alimentarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *