Greseli de evitat la alegerea inelului de logodna

Posted On By admin

Se apropie acel moment in care vrei sa iti ceri iubita in casatorie? Iti doresti ca totul sa decurga perfect, conform planului, incepand de la alegerea inelului de logodna si pana la planificarea ocaziei? Pentru ca totul sa fie fara cusur, trebuie sa eviti sa comiti una dintre greselile cele mai comune care au loc atunci cand barbatul o cere de sotie pe aleasa inimii sale.

Primirea inelului de logodna este una dintre cele mai asteptate momente pentru o femeie, iar in egala masura este si romantic. In spatele acestui moment unic insa se ascunde o intreaga aventura, demna de scenariul unor filme romantice. In realitate insa, e departe de a avea un plan bine pus la punct si, cel mai adesea, barbatii insisi sunt luati prin surpindere de ideea de a-i propune partenerei sa duca relatia la urmatorul nivel.

Iata cele mai frecvente greseli pe care le comit barbatii atunci cand pornesc in cautarea inelului de logodna.

Aleg montura prea inalta

In general, barbatii tind sa neglijeze amanuntele, asa cum este montura, spre exemplu. Aceasta dicteaza aspectul final al inelului de logodna, cat si confortul pe care il asigura purtatoarei.

Unii domni aleg monturi inalte, fara sa stie faptul ca aceasta poate incomoda si agata. Tocmai din acest motiv sunt de preferat monturile medii sau cele joase, care nu stanjenesc sau deranjeaza, indiferent de activitatea pe care o desfasori.

In plus, este indicat ca montura sa fie potrivita si din punct de vedere cromatic cu restul inelului. De exemplu, diamantul alb este pus in valoare de o montura din aur alb sau chiar platina.

Cumpara modele prea sofisticate

Pentru a-si cuceri iubitele, unii barbati aleg modele sofisticate, deopotriva fastuoase si impunatoare. Femeile in schimb apreciaza inelele simple, stillul minimalist, tocmai din dorinta de a-si transforma inelul de logodna intr-un accesoriu versatil, care sa cofere oricarei tinute o nota de stil. Desigur, isi doresc in acelasi timp sa il poarte alaturi de verigheta. Prin urmare, un inel de logodna complex si grandios le poate cauza batai de cap atunci cand doresc sa poarte mai multe bijuterii.

Prin urmare, mizeaza pe inelul de logodna in stil clasic, atemporal care face pereche buna cu orice tip de bijuterie.

Sar peste etapa de documentare

Desigur, pentru cei mai multi dintre barbati, experienta alegerii inelului este prima de acest tip. Astfel, din graba si nerabdare intra in primul magazin care le iese in cale si cumpara unul dintre inelele expuse in vitrina, care li se pare mai aratos.

Ei bine, etapa de documentare nu trebuie nicicand subestimata. Este important sa afli preferintele viitoarei mirese in materie de bijuterii, sa rascolesti cutia ei de bijuterii si sa afli masura potrivita pentru degetul ei. Care este stilul bijuteriilor predominante – clasic sau extravagant?

Dupa ce culegi toate informatiile necesare, poti cauta un magazin de specialitate care iti ofera posibilitatea de personalizare a inelului de logodna. Un astfel de exemplu este www.diamag.ro, locul unde poti alege fiecare element in parte al pretioasei bijuterii, incepand de la dimensiunile pietrei, culoarea aurului si pana la selectia monturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *