De ce accesorii ai nevoie pentru a putea face exercitii acasa?

de admin

Daca te afli printre acele persoane care nu sunt incantate de mersul la sala din cauza imprejurarilor, a aparitiei in public si a limitarii spatiului personal, se poate si altfel. Intotdeauna trebuie sa existe o alternativa, insa nu va fi una usoara deoarece va trebui singur/singura sa iti gasesti programul de exercitii si sa iti planifici timpul astfel incat sa poti sa iti incepi noul jurnal.

Sa stii ca rezultatele nu vor aparea peste noapte, asa ca daca vrei sa incepi sa progresezi trebuie sa le iei pe toate pe rand. Alege mai multe programe si incearca mereu sa diversifici exercitiile. Nu uita sa incluzi in rutina ta si exercitii de tip cardio –  cum ar fi inotul, alergarea usoara, mersul pe bicicleta sau chiar diferite tipuri de exercitii care sa te faca sa transpiri si sa arzi kilogramele in plus.

Insa pentru inceput o sa iti zic de ce accesorii sportive ai nevoie pentru a incepe in asa fel incat jurnalul tau sa fie cat mai eficient.

  1. Salteaua yoga – sigur din rutina ta nu vor lipsi abdomenenele, intinderile, extensiile sau flotarile. O saltea este unul dintre accesorii sportive care iti asigura un plus de siguranta si un grad de eficienta crescut in timpul programului de exercitii.
  2. Benzile elastice – cu ajutorul lor vei putea sa iti stimulezi corpul, sa iti depasesti limitele si sa ajungi sa pui muschiul ala lenes la lucru. Se gasesc in mai multe dimensiuni si lungimi, fiecare dintre ele reprezentand un anume grad de intensitate
  3. O coarda – iti recomand sa iti achizitionezi o coarda pentru a putea face exercitii cardio acasa si sa nu fii nevoit sa iesi in fiecare zi la alergat sau pe bicicleta. Include cateva minute de coarda in exercitiile de rezistenta.
  4. Greutatile – acestea sunt si ele de foarte multe feluri. Tu axeaza-te pe cele pe care sa le tii in mana in timpul activitatii fizice. Greutatile nu trebuie sa fie exagerate, poti incepe cu un kg sau doua si sa sa cresti treptat pentru a putea sa iti provoci corpul sa isi creasca rezistenta. Mainile tale iti vor multumi, te vei tonifia si vei deveni mai puternic pe zi ce trece. De asemenea practicarea exercitiilor sustinute de greutati sunt eficiente si pentru a atinge diferite categorii de muschi precum cei de la spate, abdomen, picioare si bineinteles si fesieri. Insa asa cum totul necesita timp, nu uita sa ii lasi corpului tau timp de odihna, poti sa faci pauza o zi sau sa lucrezi diferite categorii de muschi in zile diferite.
  5. Mingea fitness – este una dintre accesorii fitness accesibile cu ajutorul careia poti face o serie de exercitii eficiente. O poti folosi pentru a putea scapa de kilogramele in plus, incluzand-o in exercitiile cardio sau ca greutate in cele de rezistenta.

Sunt atat de multe tipuri de exercitii pe care le poti face cu ajutorul catorva accesorii sportive, pe care le-am enumerat mai sus. La artsporttotal.ro poti sa ti le achizitionezi  pe cele care sa se potriveasca in rutina ta.

Postari Asemanatoare