Pantofii negri pentru barbati, eternul stil elegant

Posted On By admin

In trecut, regulile vestimentare mentionau ca pentru tinutele elegante barbatii trebuiau sa asocieze doar incaltaminte neagra. Orice altceva era considerat impropriu unui cadru pretentios. Desi la ora actuala lucrurile s-au mai schimbat si in fapt moda si trendurile sunt despre ce place purtatorului, despre armonie, despre cum isi potriveste placut din punct de vedere vizual elementele ce ii compun tinuta, in materie de incaltaminte exista si varianta pantofilor negri – ba chiar una destul de frecvent intalnita.

Pantofii negri au marele avantaj de a putea fi integrati usor la orice tip de tinuta. In functie de model, acestia pot fi la fel de bine un stil smart casual, dar si unul elegant. Nu impun nici restrictii privind sezonul, deci cu atat mai mult cand vine vorba de pantofi negri barbati orice reprezentant masculin va considera aceasta optiune una demna de luat in seama.

Pantofi negri de marca ANNA CORI

Pentru ca dincolo de imaginea in sine este vorba si de calitatea incaltamintei, de faptul ca trebuie sa ofere si nota de confort necesara, pantofii pot fi alesi din colectia ANNA CORI. Sunt realizati din piele naturala, sunt creati dupa principii calitative. Pantofii pentru barbati sunt deopotriva o imagine a perfectiunii, pantofi ce au stil, sunt originali in design si se inscriu in lista trendurilor.

Avem tendinta sa credem ca barbatii sunt mai putin pretentiosi si ca isi doresc de cele mai multe ori un stil simplu, mai ales la incaltaminte. Dimpotriva insa, pantofii cu model, cei care ies din banal, cei care au detalii deosebite sunt cu atat mai apreciati si contribuie la o aparitie remarcabila.

ANNA CORI poate ca detine un secret al pantofilor masculini si tine cont de preferinte, de cerinte si nevoi, anticipeaza trendurile masculine si vine de fiecare data cu alte modele interesante. Spre exemplu, realizeaza combinatii de tipuri de piele si implicit de texturi: piele naturala cu piele intoarsa este fara doar si poate un mix inedit si elegant deopotriva. Desi au un tipar clasic, de pantof masculin, inchidere in siret, includ si perforatii decorative, plasate central, drept element de maxima atractie si principal design. Linii fine, rafinate, dar si eleganta reies efectiv din modul in care se prezinta o astfel de pereche de incaltaminte.

Cand plusezi, pantofii luciosi, de asemenea din piele sunt de ales. Acestia se delimiteaza clar de alte categorii de incaltaminte, sunt absolut eleganti, deosebiti.

Desi am crede ca intocmai la pantofii negri pare mai convenabil sa existe si un model, intrucat cel colorati ies in evidenta prin cromatica, iata ca ANNA CORI sparge aceste tipare. Indeosebi perforatiile decorative atent realizate pe suprafata pielii sunt modelul ce completeaza stilul pantofilor, fie ei negri sau nu.

Optiuni pe toate gusturile

Intrucat se apropie si acea perioada din an presarata cu tot felul de petreceri specifice de sarbatori, incaltamintea potrivita trebuie sa fie un interes egal cu interesul pentru tinuta aleasa. Pantofii negri par sa fie si de aceasta data o alegere inspirata. Asadar la ANNA CORI se vor gasi si altfel de optiuni decat clasicii pantofi negri eleganti. Descopera stilul monk, cu inchidere in catarame si barete, pantofii in tonuri originale de maro sau cei negri, dar cu talpa contrastanta din punct de vedere cromatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *