Sfaturi privind alegerea pensulelor de machiaj potrivite

Posted On By admin

Intr-o societate moderna, in care imaginea cu care te afisezi de fiecare data cand iesi din casa conteaza, te orientezi intotdeauna dupa solutii vestimentare cat mai potrivite. De asemenea conteaza acum aspectul fizic nu doar din acest punct de vedere, ci si al grijii pe care o acorzi tenului tau, a felului in care realizezi make-up-ul si asa mai departe.

Mai mult ca sigur iti doresti nu doar sa te ridici la inaltimea asteptarilor celor din jur, dar mai ales sa te simti tu excelent. Cand vine vorba despre machiaj, cu siguranta stii ca produsele cosmetice folosite joaca un rol deosebit de important in acest sens. La fel de important este insa si ce pensule folosesti pentru a realiza fiecare machiaj, oricat de simplu sau de complex ar fi acesta.

Atunci cand vine vorba despre alegerea pensulelor de machiaj potrivite, reprezentantele feminine se vad puse in incurcatura. Pe piata de profil gasesti nenumarate optiuni in acest sens, constand in pensule de machiaj mai ieftine sau mai scumpe, cu parul din diverse materiale, cu coada mai lunga sau mai scurta si dupa alte astfel de aspecte se clasifica acestea.

Pensulele potrivite de machiaj si recomandarile specialistilor Pandera

Pentru a avea siguranta ca alegerea pe care o faci este cea potrivita si ca pensulele alese vor fi ceea ce ai nevoie pentru o aplicare optima a produselor cosmetice pe ten, iata care sunt recomandarile specialistilor Pandera pentru tine. De altfel, poti vizita magazinul lor online pentru a descoperi numeroase variante de produse cosmetice si pensule de machiaj profesionale – www.pandera.ro.

Alege in functie de tipul de produs cosmetic aplicat

Fiecare produs necesita o aplicare corespunzatoare. Daca vei folosi un fond de ten lichid, pensula potrivita va fi alta decat cea pentru aplicarea unui fond de ten crema, spre exemplu. De asemenea, este necesar sa alegi pensula si in functie de zona fetei pe care urmeaza sa aplici produsul. Daca este vorba despre machiajul ochilor, atunci te vei raporta la pensulele potrivite pentru fiecare tip de machiaj ce doresti sa il realizeze – pentru fard, pentru tus si asa mai departe.

Ai in vedere parul pensulelor

De maxima importanta este parul pe care il are pensula in dotare. Poate fi vorba despre par sintetic, natural sau o combinatie intre cele doua. Fiecare in parte sunt recomandate in anumite cazuri si pentru anumite produse. Tine cont de toate acestea atunci cand cumperi setul de pensule, respectiv daca alegi sa le cumperi pe fiecare separat. In colectia de produse de la Pandera ai la dispozitie numeroase optiuni de produse, profesionale, inalt calitative, de la branduri consacrate. Alege pensule machiaj Pandera pentru rezultate deosebite.

Orienteaza-te dupa lungimea pensulei

Daca esti incepatoare este de preferat sa alegi pensule cu o coada mai lunga, ca sa le poti manevra cu usurinta. De obicei cele cu pensule mai scurte sunt potrivite pentru make-up artistii cu experienta, cei care au nevoie de o solutie complexa, unor de manuit.

Ai in vedere aceste aspecte si vei vedea ca iti va fi mult mai usor in ceea ce priveste alegerea pensulelor de machiaj potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *